TRAINING

VOOR DOULA’S
EN VERLOSKUNDIGEN

PROFESSIONAL TRAINING

Doula training

Vanaf 2015 leidt ik doula’s op, bij BiA Doula Training, waarvan ik sinds 2021 ook mede-eigenaar ben. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit volup tatem accus antium laudan tium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo veritatis et quasi beatae vitae dicta sunt voluptatem quia voluptas sit aspernatur sed quia magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

doula services embracing birth
pregnancy-massage

PROFESSIONAL TRAINING

Zwangerschaps-massage

Wanneer je als doula of vroedvrouw werkt met zwangeren, zou je je cliënten misschien ook willen masseren. Of je geeft al deelmassages, maar zou graag volledige lichaamsmassages willen geven. De band die je opbouwt met je zwangere, verdiept zich door haar fysiek aan te raken.

TRAINING

Aromatherapy
for doulas

In this aromatherapy workshop you will learn which carrier and essential oils you can use for pregnancy massage, and which essential oils you can use in a diffuser during pregnancy and birth. You will learn about their properties, how they work, different ways in which to apply them and about safe dosages.

aromatherapy-for-doulas

OVER MIJ

Joyce
Hoek-Pula

Mijn naam is Joyce Hoek-Pula. Na de geboorte van mijn dochter in 2000 ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in zwangerschap en geboorte. Zo ben ik in 2002 zwangerschapsyoga en babymassage gaan geven en ben ik nu 14 jaar doula. Vanaf 2015 leidt ik doula’s op, bij BiA Doula Training, waarvan ik sinds 2021 ook mede-eigenaar ben.

Hoe meer ik me in dit werk verdiep, hoe meer ik erdoor gegrepen wordt. Zwangerschap en geboorte zijn zeer intense periodes in het leven van de zwangere en ook de partner. De ouders hierin in bij te mogen staan is een eer en diep vervullend.

De basis van waaruit ik werk is spiritueel van aard; dit is waaruit ikzelf mijn inspiratie, voeding en kracht haal. Het is een innerlijke beleving die voor mij geen uiterlijke vorm nodig heeft. In mijn werk als doula stem ik me af op de behoeften van mijn cliënten – en meestal ben ik dan ook overwegend nuchter, praktisch, invoelend en met een dosis humor aanwezig.

Joyce-Hoek-Pula-Doula-services-Amsterdam

LET'S TALK

Contact me with your wishes and let's talk about how I can support you...

Contact Us

Vragen?