ZWANGERSCHAP

OVERTIJD >41 WEKEN & 4 DAGEN

Je bent voorbij de 41 weken, je verloskundige spreekt over strippen, of overdracht aan ziekenhuis om in te leiden, en dit is wat jij ook wilt, dan kun je overwegen deze sessie te doen. In de sessie doe ik een combinatie van acupressuur, voetmassage, openen van de onderrug/bekkengebied (massage en/of cupping massage), die het lichaam voorbereiden op wat komen gaat, en eventueel net dat zetje geven om spontaan te gaan bevallen. De acupressuurpunten kan ik ook aanleren aan de partner.

Indien gewenst, gebruik ik voor de massage biologische essentiële oliën (die ook werken op ontspanning en wee-stimulerend zijn); ook kan het ondersteund worden met homeopathie.

Ik adviseer om de sessie pas na 41+4 (dat staat voor 41 weken + 4 dagen zwangerschap) of 41+5 te doen (en eventueel te herhalen bij 41+6) en als je overweegt om je te laten strippen, en/of als je bij 42 weken ingeleid gaat worden.

Als je wilt afwachten en je niet wilt laten strippen en je niet wilt laten inleiden, en je weet niet goed hoe je dat gesprek in moet gaan met je zorgverlener, kun je me altijd bellen. Als je wilt afwachten, kan ik eventueel komen voor een openende, ontspannende massage en emotionele ondersteuning.

De tarieven kun je hier vinden.

babymassage amsterdam

LET'S TALK

Contact me with your wishes and let's talk about how I can support you...

Contact Us

Vragen?