BLOG

Advice, Stories & More
from your Amsterdam Doula Joyce

BiA Doula Training

BiA Doula Training

Blij en trots om het nieuwe logo van BiA Doula Training wereldkundig te maken! Sinds 2015 geef ik les bij BiA Doula Training (toen nog JJ Doula Training). Het is bijzonder om vrouwen les te geven die op weg zijn doula te worden, hen daarin te inspireren en te...

read more
New Flyer

New Flyer

I made a new flyer for the services that I offer (in English and in Dutch! I better catch up with making an English version of my website...). You can find the description of the following services on this website: doula-support (birth companion) pregnancy & post...

read more
Ingest or Not?

Ingest or Not?

Over het innemen van essentiële oliën en meer Onlangs kwam ik online in een discussie terecht over het -onverdund- innemen van essentiële oliën. Dit prompte me om deze blogpost te maken. Ik hoor steeds vaker verhalen van mensen die essentiële oliën innemen,...

read more

Being a doula: the ultimate yoga practice

In the middle of a labour that was taking its own time, my client asked me ‘what is it that you enjoy about being a doula. Why do you do this work?’. Mind you, this was after having given continuous hands-on support for about 12 hours in a row with hardly a break; her...

read more

Bevallen – wiens zorg

‘Van mij mag de thuisbevalling worden afgeschaft, levensgevaarlijk.’ ‘Bevallen in het ziekenhuis, wat een verschrikking, ik snap niet dat vrouwen dat willen.’ Waar twee vrouwen zijn, zo verschillend zijn de waarden, normen, verwachtingen en wensen als het over...

read more

Bang om te baren II

Net de mooie radiodocumentaire geluisterd, naar de persoonlijke zoektocht over de rol van angst voor de baring bij vrouwen, hoe daarmee om te gaan en wat nu te doen: www.2doc.nl/Bang-om-te-baren.html. Het triggert direct twee dingen bij mij: ten eerste zegt de...

read more

Bang om te baren

Angst voor de bevalling, het komt veel voor. Het is ook nogal wat, baren. Een kindje dat door jou heen komt. De intensiteit van de weëen. De weëen die continue blijven komen. Het is een van de redenen voor mij om doula te zijn: om vrouwen door dat punt van angst heen...

read more

Welkom

Welkom op mijn website. Mijn naam is Joyce Hoek-Pula, mijn bedrijfsnaam is Embracing Birth. Ik ben werkzaam als doula en zwangerschapsbegeleidster in Amsterdam en omgeving. Daarbij bied ik verschillende nevendiensten aan, van zwangerschapsmassage tot een...

read more
Vragen?