…EN NU?!

Baringspijn

Baringspijn… en nu?! is een interactieve workshop voor zwangeren en hun partners. We gaan het hebben over de baring en de fysiek, emotioneel en psychisch intense gevoelens die zich daarbij kunnen voordoen. We kijken naar het hoe en ‘waarom’ van baringspijn, onder andere vanuit een neurowetenschappelijk perspectief. Van daaruit bespreken we verschillende technieken om met de intensiteit van de weëen om te gaan. We zullen een aantal oefeningen doen om e.e.a. zelf te ervaren. De workshop sluit goed aan op andere voorbereidende cursussen (yoga, hypnobirthing, Samen Bevallen, mindfulness) en voorlichtingsavonden over de bevalling.

Ik heb onlangs de bijscholing ‘Baringspijn vanuit neurowetenschappelijk perspectief’ gevolgd (van Irena Veringa, Ben van Cranenburgh en Diana Koster), waardoor ik vernieuwde inzichten in het onderwerp heb gekregen. De mindfulnessoefeningen die aan bod komen, zijn afkomstig van de Mindfulness-Based Childbirth & Parenting methode.

Vanaf 30 augustus 2017 gaan verloskundige, coach en mindfulness trainer Bea van der Put en ikzelf deze avonden geven in Amsterdam, 2x per maand (om en om in het Nederlands/Engels).

Hier vind je de tarieven en de data.

“De kennis die ik deze avond op deed heeft me enorm geholpen tijdens het opvangen van de weeen! Bovendien was het ook een gezellige avond!”

“De informatie heeft me veel geholpen: de functie van de pijn en het gebruiken van de pauze, kon de kennis echt als mantra gebruiken.”

“Het meest behulpzaam vond ik de positieve houding naar de pijn, “kom maar op, als je maar werkt! Daardoor kon ik hem toe laten.”

baringspijn avond

LET'S TALK

Contact me with your wishes and let's talk about how I can support you...

Contact Us

Vragen?