NA DE BEVALLING

BABYMASSAGE

Veel moeders vinden het fijn hun babietje te masseren, maar weten niet altijd hóe. De meesbabymassage bij saskia thuis 5te babietjes vinden het héérlijk om vaak op deze manier aangeraakt te worden. Babymassage heeft vele voordelen, variërend van het stimuleren van de doorbloeding, het tot rust brengen van de darmen, tot een algeheel voel van wel-zijn en het je geborgen voelen. In de ayurveda heet het niet voor niets ‘Therapy of Love’. Bovendien, niet alleen je babietje komt tot rust, maar jij ook!

Een waardevolle feedback die ik een keer kreeg, was van een moeder die (na 5 maanden) eigenlijk wilde stoppen met de borstvoeding, maar zich daar schuldig over voelde. Nadat ze de cursus babymassage had gedaan vertelde ze me:

“De babymassage is véél meer dan alleen het fysieke masseren. Het is een moment voor ons tweetjes, net zo intiem en voedend als de borstvoeding. Ik hoef me nu niet meer schuldig te voelen, nu ik op deze manier zo dicht in contact kan zijn met m’n dochter”.

babymassage amsterdam

Ik kan bij je thuis komen voor een privésessie. Het is ook mogelijk om 1, 2 of 3 bijeenkomsten te organiseren met 2-7 babietjes.

Ik ben opgeleid in de ayurvedische babymassage door dr. Alaknanda Rao.

De tarieven kun je hier vinden.

LET'S TALK

Contact me with your wishes and let's talk about how I can support you...

Contact Us

Vragen?